Warme plekken in Den Haag

Zet u thuis liever de verwarming niet aan? In de stad zijn tientallen plekken waar u terecht kunt voor een gezellige warme plek en een praatje. Kom bijvoorbeeld naar de bibliotheek, het wijkcentrum of het buurthuis bij u in de wijk. Zo kunt u in de koude maanden toch wat besparen op uw energierekening.

Belangrijke informatie:

Español - عربيTürk - Polski - Română - български - 中国人 - Русский - українська. De gemeente is niet verantwoordelijk voor mogelijke fouten in deze automatische vertalingen van deze pagina.

De gemeente werkt samen met het Leger des Heils, dat landelijk warme kamers regelt. Kijk op de website voor een plattegrond met alle beschikbare locaties en openingstijden: Warme Kamers - Leger des Heils. Let op, tijdens de feestdagen kunnen de standaard openingstijden anders zijn.

Overzicht warme plekken per stadsdeel

Mensen aan tafel met koffie in een bibliotheek
Zie ook: Samen de winter door

Gepubliceerd: 23 december 2022Laatste wijziging: 23 december 2022