Den Haag - Stemmen in een andere gemeente bij de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen

Bent u op 20 maart 2019 zelf niet in Den Haag, maar in een andere Nederlandse gemeente? En wilt u graag zelf uw stem uitbrengen? Dat kan. U kunt hiervoor een kiezerspas aanvragen bij de gemeente Den Haag.

U mag met een kiezerspas voor de provinciale statenverkiezing binnen de hele provincie Zuid-Holland stemmen. Voor de waterschapsverkiezing geldt dat u met een kiezerspas binnen het gehele waterschap van Delfland mag stemmen.

Aanvragen

U kon een kiezerspas aanvragen bij de verkiezingsbalie tot dinsdag 19 maart 12.00 uur. Dit is nu niet meer mogelijk.

Zie ook www.denhaag.nl/verkiezingen

Gepubliceerd: 15 maart 2019Laatste wijziging: 19 maart 2019