Adres wijzigen als kiezer buiten Nederland

Staat u geregistreerd als kiezer buiten Nederland? En verhuist u naar een ander adres in het buitenland? Geef dan uw nieuwe adres door.

Gaat u binnenkort verhuizen? En wilt u vanuit het buitenland stemmen bij het raadgevend referendum over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv)? Geef uw adreswijziging uiterlijk door op 17 januari. Geeft u uw adreswijziging na 17 januari door? Dan krijgt u de documenten op uw oude adres.

Ingeschreven in de registratie niet ingezetenen (RNI)

Staat u ingeschreven in de RNI? Geef dan uw adreswijziging door aan een van de RNI gemeentes. Uw adres wordt dan automatisch bij unit Verkiezingen gewijzigd.

Lees meer op de pagina Als niet-ingezetene in Nederland (RNI) inschrijven.

Niet ingeschreven in de registratie niet ingezetenen (RNI)

Staat u niet ingeschreven in de RNI? Vul dan onderstaand formulier in om uw adres te wijzigen. Via dit formulier kunt ook andere gegevens wijzigen zoals uw e-mailadres of telefoonnummer.

Formulier wijzigen gegevens

1. Vul dit formulier in
    2. Print het uit
    3. Onderteken het
    4. Scan het weer in
    5. Stuur het met een kleurenkopie van uw geldige paspoort of identiteitskaart naar de gemeente. Dit kunt u doen door:
      het geprinte en ondertekende formulier te uploaden
      per e-mail te sturen naar: kbn.verkiezingen@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 21 april 2017Laatste wijziging: 4 december 2017