Help mee bij de gemeenteraadsverkiezing 2022

Voor een succesvolle verkiezing zijn stembureauleden en tellers heel belangrijk. Meld u daarom aan als stembureaulid of teller tijdens de gemeenteraadsverkiezing.

Aanmelden doet u via www.stembureauledenindenhaag.nl. Daar vindt u ook een omschrijving van alle functies en informatie over het aanmelden. De officiƫle stemdag is op woensdag 16 maart 2022. Dan zijn alle stembureaus open en worden alle stemmen geteld. Een aantal stembureaus is ook vervroegd open op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022. U kunt zich aanmelden voor 1 of meer dagen.

Meld u aan

Coronamaatregelen

Door het coronavirus zijn er extra maatregelen. Zo kunnen alle stembureauleden veilig hun werk doen en kunnen kiezers veilig stemmen. In alle stembureaus is het mogelijk om een veilige afstand van elkaar te houden. En er is goede ventilatie en spatschermen en handgel zijn aanwezig.

Stembureauleden en kiezers in een stembureau in de Eerste Kamer

Contact

Heeft u vragen over het helpen tijdens de gemeenteraadsverkiezing? Stuur een e-mail naar verkiezingen@denhaag.nl of bel (070) 353 44 88.

Zie ook: www.denhaag.nl/verkiezingen

Gepubliceerd: 16 december 2021Laatste wijziging: 16 december 2021