Help mee aan betere teksten

Wat vindt u van brieven, formulieren en informatie op de website van de gemeente? Wat kan er beter volgens u? Welke tips kunt u geven?

Inwoners konden tot 22 juli 2022 reageren op een brief voor inwoners van Den Haag. De brief ging over een afwijzing voor een urgentieverklaring. De gemeente ontving uw tips en verbeteringen op deze tekst en u gaf de tekst een cijfer. Dank u wel!

Eind augustus komt de verbeterde tekst online. U kunt dan een nieuw cijfer geven. Is dat cijfer hoger dan de vorige keer? Dan gebruikt de gemeente voortaan de verbeterde tekst.

Met uw tips worden teksten beter

In de video vertellen mensen wat er beter kan en kunt u zien wat er met de verbeteringen is gedaan.

Betere teksten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project Betere Teksten? Of heeft u een opmerking over een onduidelijke tekst van de gemeente? Stuur dan een e-mail naar directduidelijk@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 25 juli 2022Laatste wijziging: 8 augustus 2022