Help mee aan betere teksten

Wat vindt u van brieven, formulieren en informatie op de website van de gemeente? Wat kan er beter volgens u? Welke tips kunt u geven?

U kon tot en met woensdag 1 februari 2023 reageren op een brief van Centrum Jeugd en Gezin (CJG). Het was een brief aan jongeren met een oproep om een prik te halen tegen het HPV-virus. De gemeente ontving uw tips en verbeteringen op deze tekst. En u gaf de tekst een cijfer. Dank u wel!

Op donderdag 16 februari 2023 komt de verbeterde tekst online. U kunt dan een nieuw cijfer geven. Is dat cijfer hoger dan de vorige keer? Dan gebruikt de gemeente voortaan de verbeterde tekst.

Met uw tips worden teksten beter

In de video vertellen mensen wat er beter kan en kunt u zien wat er met de verbeteringen is gedaan.

Betere teksten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project Betere Teksten? Of heeft u een opmerking over een onduidelijke tekst van de gemeente? Stuur dan een e-mail naar directduidelijk@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 2 februari 2023Laatste wijziging: 1 februari 2023