Help mee aan betere teksten

Wat vindt u van brieven, formulieren en informatie op de website van de gemeente? Wat kan er beter volgens u? Welke tips kunt u geven?

De gemeente wil dat haar teksten duidelijk zijn voor iedereen. Daarom wil zij graag weten of u de teksten begrijpt. Elke 2 maanden zijn er teksten om te verbeteren.

U gaf van 9 tot 16 oktober een cijfer aan de 3 verbeterde brieven van de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten (SZW). U gaf ook weer tips om de tekst nog beter te maken. Dank voor uw reacties.
Eind oktober plaatst de gemeente de 3 definitieve brieven. Bij elke brief staat het 1e en 2e cijfer dat u gaf. Als het 2e cijfer hoger is gebruikt de gemeente voortaan de verbeterde versie.

Begin november plaatst de gemeente nieuwe teksten waaraan u weer een cijfer kunt geven.

Met uw tips worden teksten beter

In de video vertellen mensen wat er beter kan en kunt u zien wat er met de verbeteringen is gedaan.

Betere teksten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project Betere Teksten? Of heeft u een opmerking over een onduidelijke tekst van de gemeente? Stuur dan een e-mail naar directduidelijk@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 5 oktober 2020Laatste wijziging: 16 oktober 2020