Help mee aan betere teksten

Wat vindt u van brieven, formulieren en informatie op de website van de gemeente? Wat kan er beter volgens u? Welke tips kunt u geven?

De gemeente wil dat haar teksten duidelijk zijn voor iedereen. Daarom wil zij graag weten of u de teksten begrijpt. Elke 2 maanden zijn er teksten om te verbeteren.

U gaf uw verbeteringen door over 4 teksten van de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn (OCW). Deze teksten gaan over het gebruik van schoolgebouwen en hulp aan dak- en thuislozen.

De gemeente plaatst de verbeterde teksten nu online. U kunt ze opnieuw een cijfer geven. Is dat cijfer hoger dan de vorige keer? Dan gebruikt de gemeente voortaan de verbeterde versie van de tekst.

U kunt tot en met vrijdag 25 juni 2021 deze verbeterde teksten een nieuw cijfer geven:

Met uw tips worden teksten beter

In de video vertellen mensen wat er beter kan en kunt u zien wat er met de verbeteringen is gedaan.

Betere teksten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project Betere Teksten? Of heeft u een opmerking over een onduidelijke tekst van de gemeente? Stuur dan een e-mail naar directduidelijk@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 15 april 2021Laatste wijziging: 17 juni 2021