Den Haag - Contact met het Haags Gemeentearchief

Contact met het Haags Gemeentearchief

Hier vindt u contactinformatie van het Haags Gemeentearchief, het gemeentearchief van Leidschendam-Voorburg en het Nederlands Muziek Instituut.

Adres en contact

Spui 70
2511 BT Den Haag

Telefoon: (070) 353 70 13
E-mail: haagsgemeentearchief@denhaag.nl
E-mail gemeentearchief Leidschendam-Voorburg: leidschendam-voorburg@denhaag.nl
E-mail Nederlands Muziek Instituut: nederlandsmuziekinstituut@denhaag.nl

 • U kunt gratis de beelden downloaden uit de Haagse Beeldbank. Het gaat dan om beelden die vrij zijn van auteursrechten en beschikbaar in hoge resolutie. Gebruik hiervoor het zwarte pijltje onder de afbeelding. Meer informatie vindt u op www.haagsebeeldbank.nl/auteursrecht.
 • U kunt geen bestellingen telefonisch doorgeven, tenzij de online bestelprocedure dit expliciet vermeldt.
 • Heeft u een probleem met het bestellen via de webwinkel, en is er geen sprake van een tijdelijke storing? Laat dat dan weten, misschien kunnen de medewerkers het verhelpen. Vermeld wat het probleem is, en met welke browser en welk besturingssysteem u werkt via e-mailadres: haagsgemeentearchief@denhaag.nl

Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Haag CS loopt u in ongeveer 10 minuten (richting centrum) en vanaf Station Den Haag HS in ongeveer 15 minuten (richting centrum) naar het Haags Gemeentearchief.

Bij het Haags Gemeentearchief (stadhuis) is een bewaakte fietsenstalling van Biesieklette.

Openbaar vervoer

  Kijk voor actuele informatie op de website van het Haags vervoersbedrijf HTM: www.htm.nl of plan uw reis via de reisplanner 9292.

  Auto

  Volg de borden Centrum/Stadhuis en parkeer in de parkeergarage onder het stadhuis of in de parkeergarage in de Tramtunnel (onder de Grote Marktstraat).

  Gepubliceerd: 25 januari 2018Laatste wijziging: 4 januari 2019