The Hague International Centre

The Hague International Centre is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor buitenlandse werknemers van internationale organisaties en bedrijven in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Het centrum biedt informatie en hulp aan internationals met vragen over het wonen en werken in de regio Den Haag. Ook kunnen internationals hier terecht voor formaliteiten zoals inschrijving bij de gemeente (BRP), afgifte van een Burgerservicenummer (BSN) en de afgifte van een werk- en verblijfsvergunning. Deze dienstverlening rondom formaliteiten is alleen beschikbaar voor buitenlandse werknemers van internationale organisaties en bedrijven in de regio Den Haag. Daarnaast organiseert het centrum evenementen die internationals helpen bij het vestigen in de regio Den Haag.

Dit alles doet The Hague International Centre in samenwerking met de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de stichting ACCESS samen.

Voor wie?

The Hague International Centre is er voor internationals die wonen en/of werken in Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg.

Afspraak voor registratie in de BRP

U kunt een afspraak maken om zich in te schrijven in de Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP) via de website van The Hague International Centre. Als u zich inschrijft, wordt u uw (door uw werkgever aangevraagde) verblijfsvergunning overhandigd en krijgt u direct een burgerservicenummer (BSN).

Afspraak maken

Logo The Hague International Centre

Adres en contact

Stadhuis (Atrium)
Spui 70, Den Haag

Telefoonnummer: +31 (0)70 353 50 43
E-mailadres: internationalcentre@denhaag.nl
Website: www.thehagueinternationalcentre.nl

Openingstijden

 • Inschrijvingen bij de gemeente zijn alleen op afspraak.
 • Het inleveren van geboorte- en huwelijksakten is op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken via e-mail internationalcentre@denhaag.nl
 • U kunt bij The Hague International Centre terecht voor algemene vragen, deregistratie (alleen voor Den Haag), uittreksels uit de BRP en een gezondheidsverklaring CBR van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Let op: uw verblijfsvergunning (zonder inschrijving in de BRP) kunt u ophalen van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

The Hague International Centre Newsletter

Blijf op de hoogte van al het nieuws op het gebied van wonen en werken in de regio Den Haag. Ontvang updates over evenementen voor internationals en help ons de regio te verbeteren voor internationals door onze enquêtes in te vullen. Meld u aan voor The Hague International Centre Newsletter.

   Meer informatie

   Kijk voor meer informatie op: www.thehagueinternationalcentre.nl.

   Gepubliceerd: 9 november 2018Laatste wijziging: 26 april 2022