Verordening op de incidentele private markten gemeente Den Haag 2017

Deze verordening is een uitwerking van de Nota Markten, Straathandel en Kiosken voor het onderdeel incidentele private markten.

De gemeente ontvangt regelmatig aanvragen voor het organiseren van (thema)markten, buiten de bestaande Haagse Markt en de weekmarkten. Het onderscheidende karakter ten opzichte van de bestaande markten, is dat het initiatief voor deze markten uitgaat van een natuurlijke of rechtspersoon en daarmee de markt dus niet door de gemeente wordt georganiseerd. De gemeente ziet dit type markten als een verrijking van de stad en wil deze graag faciliteren.

Volledige tekst verordening

Bekijk de actuele en officiƫle tekst van de Verordening op de incidentele private markten voor de gemeente Den Haag 2017 op overheid.nl.

Gepubliceerd: 1 januari 2017Laatste wijziging: 7 januari 2019