Verordening BI-zone Zeeheldenkwartier 2017

Op grond van de Experimentenwet BI-zones, helpt de gemeente bij het oprichten van BedrijfsInvesteringsZones (BIZ). Een van de initiatieven om BI-zone te worden komt vanuit het Zeeheldenkwartier.

In het coalitieakkoord is opgenomen dat we meer samenwerking tussen ondernemers stimuleren, zoals in de BedrijvenInvesteringsZones (BIZ). Deze worden uitgebreid, versterkt en vernieuwd. Den Haag telt in 2016 in totaal 21 bedrijveninvesteringszones. Op 1 januari 2017 loopt voor een aantal BIZzen de (maximale) looptijd van 5 jaar af. Het gaat om onder meer de BI-zone Zeeheldenkwartier.

Volledige tekst verordening

Bekijk de actuele en officiƫle tekst van de Verordening BI-zone Zeeheldenkwartier 2017 op Overheid.nl.

Gepubliceerd: 1 januari 2017Laatste wijziging: 21 april 2017