Verordening Bedrijveninvesteringszone Winkelgebied Paleis Noordeinde 2016

In het coalitieakkoord is opgenomen dat de gemeente meer samenwerking tussen ondernemers stimuleert, zoals in de BedrijvenInvesteringsZones (BIZ). Deze worden uitgebreid, versterkt en vernieuwd. Een van de BI-zone is het Winkelgebied Paleis Noordeinde.

Er wordt een ‘BIZ-bijdrage’ (een belasting) geheven voor ondernemers in dit gebied. En de gemeente geeft subsidie aan de BI-zone voor activiteiten die leefbaarheid, veiligheid, ruimtelijke kwaliteit of een ander mede publiek belang in de openbare ruimte bevorderen.

Volledige tekst verordening

Bekijk de actuele en officiële tekst van de Verordening op de heffing en de invordering van een BIZ-bijdrage en op de subsidie voor de Bedrijveninvesteringszone Winkelgebied Paleis Noordeinde Den Haag 2016 (Verordening Bedrijveninvesteringszone Winkelgebied Paleis Noordeinde Den Haag 2016) op Overheid.nl.

Gepubliceerd: 11 maart 2016Laatste wijziging: 2 augustus 2017