Ondernemersportaal

U kunt als Haagse ondernemer langskomen voor advies over regels, vergunningen en procedures. De service van het ondernemersportaal is gratis.

Het Ondernemersportaal adviseert bedrijven over regels, vergunningen en procedures van de gemeente.

Gemeente helpt

Voor u als ondernemer staat de klant centraal; voor de gemeente staat u als ondernemer centraal. U geeft klanten een mooi product, goede service en heldere informatie. Hetzelfde wil de gemeente u leveren.

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk om de weg te vinden binnen de gemeente. Vergunningen, regels, procedures: waar begin je? Het Ondernemersportaal ondersteunt Haagse ondernemers.

Bekijk de video Ondernemersportaal Den Haag (YouTube-kanaal van de gemeente)

Veelvoorkomende vragen

   Contact en inloopspreekuur

   Heeft u een andere of aanvullende ondernemersvraag? Neem dan contact op. Het Ondernemersportaal is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer: (070) 353 60 04 of via e-mail: ondernemersportaal@denhaag.nl. Of kom naar het inloopspreekuur in het stadhuis, Spui 70 in Den Haag. Het spreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

    Klachten

    Heeft u als ondernemer een klacht over de gemeentelijke dienstverlening? Ook dan kunt u een e-mail sturen aan ondernemersportaal@denhaag.nl.

    Meer informatie

    Gepubliceerd: 8 januari 2019Laatste wijziging: 22 januari 2020