Meld u aan voor de Nieuwsflits en Magazine Binckhorst

Sinds 2016 wordt het voormalige bedrijventerrein de Binckhorst geleidelijk omgevormd tot een groen en waterrijk gebied, aantrekkelijk om in te werken en te wonen. Meld u aan voor de nieuwsflits en/of het magazine en volg de ontwikkelingen.

De Binckhorst is een verrassend deel van Den Haag. Een kasteeltje, een betoncentrale, verschillende soorten horecagelegenheden en nog veel meer bijzondere bedrijven. Er verandert veel in dit gebied.

Aanmelden digitale nieuwsflits Binckhorst in Beweging

De digitale nieuwsflits verschijnt 6 tot 10 keer per jaar met actuele informatie over ontwikkelingen in de Binckhorst. Wilt u de nieuwsflits ontvangen, schrijf u dan in via onderstaande knop.

Meld u aan voor de digitale nieuwsflits

Aanmelden magazine Binckhorst in Beweging

Aanvullend hierop wordt het vernieuwde 'Binckhorst Magazine' uitgegeven met daarin interviews, reportages en achtergrondartikelen. Het magazine is in print en digitale vorm (gratis) verkrijgbaar. In de publicatie is aandacht voor thema’s als gebiedsontwikkeling, mobiliteit, kunst & cultuur, sport, recreatie en ondernemerschap. De nieuwste editie van het magazine verschijnt in mei 2017. Wilt u het magazine ontvangen schrijf u dan in via onderstaande link.

Meld u aan voor het Binckhorst Magazine

Eerdere nieuwsbrieven

Het Binckhorst Magazine vervangt de Nieuwsbrief Binckhorst. Eerder verschenen nieuwsbrieven over de ontwikkelingen in de Binckhorst vindt u op de website www.binckhaven.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina over het bouwproject Binckhorst.

Gepubliceerd: 18 mei 2017Laatste wijziging: 1 augustus 2017