Haagse Markt

De algemene warenmarkt, beter bekend als de Haagse Markt of ‘Haagse Mart’, vindt u op de Herman Costerstraat.

De Haagse Markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

De markt ligt in de wijk Transvaal en grenst aan de Schilderswijk. De markt wordt begrensd door de straten: Herman Costerstraat, Heemstraat, Hobbemaplein en Hoflandplein.

Haagse Markt
Haagse Markt

Openbaar vervoer

De Haagse Markt is goed te bereiken met tram of bus.

  • Halte Hobbemaplein: tram 6, 11, 12 en bus 25
  • Halte Hoefkade: tram 11, 12 en bus 127, 130.

Kijk op www.htm.nl voor de meest actuele informatie.

Over de Haagse Markt

  • De Haagse Markt is met meer dan 500 vaste kramen 1 van de grootste onoverdekte markten van Europa. De markt is 4 dagen per week open en heeft een oppervlakte van ongeveer 3 voetbalvelden.
  • In 2014 en 2015 is de Haagse Markt helemaal vernieuwd. De smalle doorgangen zijn vervangen door brede paden van 800 meter lang en de oude kraampjes (standplaatsen) zijn vervangen door nieuwe moderne units.
  • Het is een unieke markt in Nederland met een grote verscheidenheid aan producten. U vindt hier een groot aanbod van verse groenten, fruit, vis en vlees, maar ook voor kleding en huishoudelijke artikelen kunt u hier terecht. De markt is vooral bekend om het grote assortiment exotische producten.
  • De markt wordt dagelijks bezocht door duizenden mensen en biedt aan ongeveer 1.000 mensen een werkplek. De Haagse Markt is een ontmoetingsplek van vele culturen.

Meer informatie over de Haagse Markt vindt u op dehaagsemarkt.nl.

Zie ook Markten in Den Haag

Gepubliceerd: 7 april 2017Laatste wijziging: 23 mei 2017