Uw zoekopdracht

Inspiratieboeken

'Haags inspiratieboek zelfbouw'

Gepubliceerd: 
10 maart 2014
Laatste wijziging: 
31 mei 2016

Hoe vrij is een vrije kavel en wat kan ik daar dan bijvoorbeeld op bouwen? Het zijn vragen waar veel potentiële kopers mee rondlopen. Met het 'Haags inspiratieboek zelfbouw' wil de gemeente u daarvoor inspiratie bieden en zo helpen.

Naast inspiratieboeken over de vorige lichtingen kavels (Isabellaland, Escamplaan, Erasmushove, Gele Lis en Laakhaven West) is er ook een nieuwe serie gemaakt voor het nieuwe aanbod kavels en speciaal ook de kluskavels in het Junoblok.

De boeken tonen tientallen ontwerpen van huizen die mogelijk gebouwd kunnen worden op een locatie. Verschillende architecten hebben de ontwerpen gemaakt; de gemeente heeft ze gebundeld en er inspiratieboeken van gemaakt. De ontwerpen zijn gemaakt op basis van de specifieke regels die gelden voor de verschillende locaties. Deze regels staan beschreven in de zogenaamde kavelpaspoorten. Daarnaast staat bij ieder huis een bouwprijs genoemd.

De boeken zijn als inkijkexemplaar te bekijken in de Kavelwinkel en hieronder gratis te downloaden. Het inspiratieboek over het Junoblok is gratis beschikbaar voor alle geïnteresseerden en is af te halen bij de Kavelwinkel of aan te vragen per mail kavelwinkel@denhaag.nl.

Let op: De genoemde prijzen in de inspiratieboeken zijn niet meer geldig. Neem contact op met de architect voor de actuele prijs.

Inspiratieboek Aaneengesloten

Inspiratieboek (half)vrijstaand

Inspiratieboek Junoblok

Inspiratieboek Isabellaland

Inspiratieboek Escamplaan

Inspiratieboek Laakhaven West

Inspiratieboek Gele Lis

Inspiratieboek Erasmushove

Bouw uw eigen droomhuis. Kijk voor meer informatie op www.ikbouwindenhaag.nl.
Gepubliceerd: 
10 maart 2014
Laatste wijziging: 
31 mei 2016