Uw zoekopdracht

Laan van Meerdervoort en Javastraat: herinrichting smalle delen

Gepubliceerd: 
09 maart 2017
Laatste wijziging: 
16 maart 2017

De Javastraat en Laan van Meerdervoort maken deel uit van het hoofdroutenetwerk voor de fiets. Doorgaand verkeer vanaf de Zeestraat naar de Scheveningseweg is weer mogelijk. Op 20 maart is er, afhankelijk van de weersomstandigheden, nog eenmaal een afsluiting voor de laatste asfaltwerkzaamheden.

Impressie Javastraat

Laatste laag asfalt

In verband met de weersomstandigheden kon de asfaltdeklaag niet zoals gepland op 2 maart worden aangebracht. Het asfalteren vindt alsnog plaats op 20 maart tussen 6.00 en 22.00 uur. Tijdens het asfalteren worden de Laan van Meerdervoort en Javastraat vanaf de Trompstraat tot en met het Alexanderplein afgesloten voor al het verkeer om de definitieve asfaltdeklaag aan te brengen. De kruising met de Anna Paulownastraat en de kruising met de Zeestraat zijn dan niet toegankelijk. Deze werkzaamheden duren een dag.

Klankbordgroep

De gemeente heeft deze plannen met een klankbordgroep van bewoners, bedrijven en belangengroepen ontwikkeld. In overleg met deze klankbordgroep is een nieuw wegprofiel ontworpen waarbij 1 rijstrook voor het autoverkeer verdwijnt. Hierdoor ontstaat ruimte voor een vrijliggend fietspad richting Kijkduin en kunnen de parkeerplaatsen langs de weg bijna overal behouden blijven.

Bouwapp

U kunt gratis de speciale app 'de Bouwapp' downloaden via de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android). Deze app bevat alle actuele informatie over het project. Zoek na downloaden het project 'Laan van Meerdervoort' binnen de app op en voeg deze toe aan uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van het nieuws rondom de werkzaamheden.

Contact en meer informatie

Heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar info.javastraat@denhaag.nl. Het raadsvoorstel, de nota van beantwoording en het definitieve voorontwerp kunt u inzien op de pagina van RIS 270660.

Den Haag maakt het

Met de boodschap 'Den Haag maakt het' houdt de gemeente u op de hoogte van alle verbeteringen en werkzaamheden.

Gepubliceerd: 
09 maart 2017
Laatste wijziging: 
16 maart 2017