Uw zoekopdracht

Zoek een school

Gepubliceerd: 
15 april 2016
Laatste wijziging: 
27 mei 2016

Waar kan uw kind naar school? In de Scholenwijzer vindt u informatie over alle scholen in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Gaat uw kind naar de basisschool of de middelbare school? Zoekt u een mbo-opleiding of wilt u weten welke studie u kunt volgen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. 

Online een school of opleiding zoeken

De Scholenwijzer helpt bij het zoeken naar de juiste school of opleiding. U kunt verschillende selecties maken en zo de beste school vinden. Via de kaart ziet u welke scholen dicht bij uw huis zijn. In de Scholenwijzer staan scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Ook mbo-opleidingen en hoger onderwijs (hbo en wo) zijn in de Scholenwijzer te vinden.

Ga naar de Scholenwijzer

Wilt u een papieren versie van de Scholenwijzer? Stuur ons een e-mail. Vermeld of u een versie voor basisonderwijs of voortgezet onderwijs wilt ontvangen.

Onderhoud schoolgebouwen

Vragen over beheer en onderhoud van scholen kunt u aan de school of het schoolbestuur (waarvan de school onderdeel is) stellen. Zij zijn eigenaar en beheerder en dus verantwoordelijk.

Adressen van scholen, en de bijbehorende schoolbesturen, vindt u in de digitale scholenwijzer: http://scholenwijzer.denhaag.nl.

Gepubliceerd: 
15 april 2016
Laatste wijziging: 
27 mei 2016