Uw zoekopdracht
Nieuws

Week van de Arbeid 2017

Gepubliceerd: 
21 april 2017
Laatste wijziging: 
21 april 2017

Van maandag 15 tot en met zaterdag 20 mei staat Den Haag in het teken van werkgelegenheid. Samen met maatschappelijke partners organiseert de gemeente dan de Week van de Arbeid 2017. In deze week zijn er activiteiten vol kansen voor werkgevers en werkzoekenden.

De Haagse werkgevers en de gemeente kunnen steeds meer bijstandsgerechtigden aan werk helpen. Dat is goed nieuws! Maar er zijn nog steeds veel werkzoekenden. Hiervoor organiseert het Werkgeversservicepunt van de gemeente samen met partners in de stad de Week van de Arbeid.

In de Week van de Arbeid van 2016 zijn 1221 werkzoekenden naar een sollicitatiegesprek, baan of opleidingsplek begeleid. Dit succes willen de organisatoren dit jaar ook weer behalen. 

Voor werkzoekenden

Het doel van de week is om voor werkzoekenden de kansen te vergroten op een betaalde baan. Beperking(en), leeftijd of afkomst maken niet uit. De activiteiten helpen bij het zetten van een volgende stap op weg naar werk. Er staan veel activiteiten gepland. Bekijk het volledige programma, onderzoek wat de mogelijkheden zijn en meld u aan voor 1 of meerdere activiteiten.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen direct in contact komen met gemotiveerde en talentvolle werkzoekenden. De week zit vol inspirerende activiteiten. Wilt u meer weten over sociaal ondernemen? Partners, werkgevers en medewerkers van het Werkgeversservicepunt delen graag hun ervaring met u.

Programma en aanmelden

In een rode dubbeldekkerbus gaan werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek. De dubbeldekker rijdt de hele week met werkzoekenden en ondernemers door de stad.
Bekijk het programma van de Week van de Arbeid. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden.

Video-icoon

Bent u nieuwsgierig geworden? Van de Week van de Arbeid is vorig jaar een korte film gemaakt. Bekijk deze film op YouTube.

Wilt u meer weten over de manier waarop de gemeente Den Haag zich inzet voor werkzoekenden in de stad? Kijk op Den Haag Maakt Werk.

Rode dubbeldekkerbus Week van de Arbeid
Gepubliceerd: 
21 april 2017
Laatste wijziging: 
21 april 2017