Uw zoekopdracht

PITCH The Hague

Gepubliceerd: 
11 juni 2014
Laatste wijziging: 
30 mei 2016

PITCH The Hague is het platform door en voor Haagse ICT-professionals. Met als motto ‘Connecting ICT professionals’ nodigen de initiatiefnemers hun vakgenoten uit om deel te nemen aan dit netwerk. PITCH The Hague wil de ICT-sector van Den Haag versterken.

De Haagse ICT-sector bestaat uit een paar honderd bedrijven, kennisinstellingen, overheidsorganisaties. Daar werken enkele duizenden individuele ICT-professionals met elk hun eigen specialisme. Voor diverse specialismen zijn lokaal al netwerken actief. Met PITCH The Hague heeft Den Haag een eigen brede 'ICT-kring', waar vakgenoten uit alle ICT-disciplines elkaar ontmoeten en kennisdelen.

Meer informatie is te vinden op de website www.PITCHtheHague.nl.

Voor en door ICT professionals

Deelnemers van PITCH The Hague ontmoeten elkaar regelmatig op bijeenkomsten. De initiatieven en activiteiten worden door de deelnemers zelf georganiseerd. Er is geen gemeenschappelijke uitvoeringsorganisatie.

Innoveren

PITCH The Hague is tevens hét aanspreekpunt voor bestuurders van maatschappelijke organisaties en (semi-)overheden die willen innoveren met behulp van ICT. Het platform brengt vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporaties, zorginstellingen of de politie graag in contact met relevante ICT-professionals voor vraagstukken zoals: 

  • draadloos internet
  • zorg op afstand
  • laaggeletterdheid
  • leefbaarheid
  • urban security.

Gepubliceerd: 
11 juni 2014
Laatste wijziging: 
30 mei 2016