Uw zoekopdracht

Den Haag Informatiecentrum

Gepubliceerd: 
24 december 2015
Laatste wijziging: 
28 juni 2016

Heeft u vragen over de diensten en producten van de gemeente Den Haag? Wilt u bestemmingsplannen bekijken of gepubliceerde stukken in het Gemeenteblad inzien? Of wilt u bezwaarschriften, bestuurlijke stukken, en raads- en commissiestukken bekijken? Dan kunt u terecht bij het Den Haag Informatiecentrum in het atrium van het stadhuis.

Openingstijden

Het Den Haag Informatiecentrum is geopend:

  • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur: vrije inloop
  • Donderdagavond tussen 16.00 en 20.00 uur: alleen op afspraak en alleen voor stukken waarop een zienswijze kan worden ingediend (actuele vergunningen). U kunt de afspraak hiervoor tot uiterlijk 1 dag van te voren maken.

Maak een afspraak

Bekendmakingen

De publicatie van een bekendmaking en de daarbij horende stukken liggen nog 1 jaar vanaf publicatiedatum ter inzage.

Bijlagen die bij de bekendmaking van omgevingsvergunningen horen, kunt u online opvragen met behulp van onderstaand formulier.

Opvragen publicatie

Let op: andere bekendmakingen zoals een opbreekvergunning of terrasvergunning kunt u alleen inzien bij het Den Haag Informatiecentrum. Hiervan kunt u niet de bijlagen opvragen.

Bouwtekeningen die bij een ter visie legging zijn gevoegd zijn tot uiterlijk een jaar ná publicatie nog op te vragen of in te zien bij het Den Haag Informatiecentrum. Daarna kunt u deze stukken inzien bij de balie inzage bouwtekeningen. 

De balie inzage bouwtekeningen vindt u in het atrium van het stadhuis op kamer B - 1.14 (naast de Kavelwinkel). Hier worden alle bouwtekeningen bewaard. Tot 1 oktober 2010 bevat het archief papieren uitgaven. Bouwtekeningen van na die tijd zijn digitaal beschikbaar. 

Adres

Spui 70
2511 BT Den Haag

Postadres
Postbus 12 600
2500 DJ Den Haag

Gepubliceerd: 
24 december 2015
Laatste wijziging: 
28 juni 2016