Uw zoekopdracht

Informatie zwembad het Hofbad

Gepubliceerd: 
24 april 2015
Laatste wijziging: 
31 januari 2017

Lees alles over zwembad het Hofbad. Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden? Wat kost de garderobe? Wanneer is er verwarmd zwemwater? En wat zijn de huisregels? Geef ook uw mening over het zwembad.

Adres- en contactgegevens

Zwembad het Hofbad
Ypenburgse Boslaan 30
2496 ZA Den Haag
Telefoon: (015) 310 83 96

Zwembad het Hofbad op kaart

De Sport-info-lijn geeft u informatie over sport(en) in Den Haag. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over sportactiviteiten- of verenigingen bij u in de buurt.

Horeca (Brasserie)

Zwembad het Hofbad is een locatie waar service en klantgerichtheid centraal staan. Daarom is het belangrijk dat onze horeca net zo veelzijdig en breed inzetbaar is als onze locatie. Naast de dagelijkse openingstijden van het zwembad leveren zij dan ook ondersteuning tijdens evenementen en vergaderingen.

Voor ieder wat wils

Kom voor een kop koffie, patatje, snelle lunch of diner (op aanvraag) naar de horeca. Maak uw evenement, vergadering of verjaardagsfeestje helemaal compleet met één van hun kwalitatieve en uitgebreide catering mogelijkheden. 

Consumptie

Als u de horeca (Brasserie) bezoekt bent u verplicht tot het bestellen van een consumptie. Meegebrachte consumpties mogen hier niet worden genuttigd. Namelijk zonder uw consumptie hebben zij geen omzet en zonder omzet heeft u geen horeca (Brasserie). 

Contact?

Voor bestellingen, afspraken, verjaardagspartijen of vragen, kunt u contact op nemen met de horeca van zwembad het Hofbad. Telefoonnummer 015 310 12 97.

Algemene informatie

Zwembad het Hofbad is het mooiste en modernste zwembad in Den Haag. Het zwembad heeft een 50-meterbad, 4 springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast is er een instructiebad en een groot recreatiebad met een glijbaan van 60 meter, whirlpool en wildwaterkreek. Het Hofbad is geschikt voor het spelen van internationale waterpolowedstrijden.

Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas krijgt u ongeveer 50% korting bij de kassa.

Openbaar vervoer

Het zwembad is te bereiken met tram 15 en 19 of bus 30 of treinstation Den Haag Ypenburg.

Garderobe

Er is een gratis garderobe, maar u kunt uw kleding en spullen ook opbergen in een kluisje. Die kunt u huren voor € 0,50.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij het zwembad.

Zwemles

Het aanmelden voor zwemles bij het Hofbad gaat via de Hofspetters

Toegankelijkheid

Zwembad het Hofbad is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol/douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de mobiele tillift in het water getild worden.

Opmerkingen

Zwembad het Hofbad waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Mail dan naar sportinfolijn@denhaag.nl en vermeld als onderwerp ‘zwembad het Hofbad/mijn mening’.

Regels

Wilt u weten hoe u met het openbaar vervoer in het zwembad het Hofbad wilt komen? Lees dan Adres en contact zwembad het Hofbad.

Vertrouwenspunt Sport

Heeft u tijdens het sporten te maken met bijvoorbeeld seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling? Dan kunt u terecht bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF.

Wedstrijdbad

Het Hofbad is het eerste overdekte 50-meterwedstrijdbad van Den Haag. Het bad voldoet aan alle eisen van deze tijd en is ingericht voor wedstrijden en trainingsactiviteiten van nationale en regionale selecties. Naast het 50-meterbad is er ook een instructiebad en een recreatie (met glijbaan)- en peuterbad. Verder zijn er 4 springplanken, een springtoren van 5 meter hoog en een tribune met 500 zitplaatsen.

Video opening Hofbad

Video Opening van het Hofbad (YouTube gemeente)

Gepubliceerd: 
24 april 2015
Laatste wijziging: 
31 januari 2017