Uw zoekopdracht
Product

Sporthal huren

Gepubliceerd: 
07 april 2017
Laatste wijziging: 
07 april 2017

De gemeente heeft 16 sporthallen die u kunt huren. De hallen zijn verspreid over Den Haag. Hierdoor is er altijd een sporthal bij u in de buurt.

Huur sporthal via webshop

Via de webshop kunt u online een sporthal reserveren. Hier kunt u uw keuze maken uit diverse sporthallen. Na uw keuze krijgt u de planning van de sporthal te zien.

Wilt u delen van sporthallen huren of voor een langere periode huren? Dit kan niet via de webshop, neemt u hiervoor contact op met sportverhuur@denhaag.nl. Voor meer informatie over de verschillende sporthallen in Den Haag kijkt u op www.denhaag.nl/sporthallen.

Voorwaarden

Voor de huur van een sporthal gelden de onderstaande huurvoorwaarden (algemeen/sporthallen en nevenruimten) en de huisregels. Deze kunt u hier raadplegen. Wanneer u een overeenkomst aangaat tot het huren van een accommodatie, gaat u automatisch akkoord met deze huurvoorwaarden en huisregels.

  • Voor het huren van een sporthal voor een evenement of toernooi, wordt gevraagd een evenementenformulier in te vullen. Dit formulier is bedoeld om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het evenement dat u wilt organiseren. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar sportverhuur@denhaag.nl. Binnen 5 (werk)dagen ontvangt u bericht terug.

Webshop

Let op: het huren van een sporthal via de webshop kan alleen:

  • Voor minimaal 1 uur en maximaal 3 uur.
  • Minimaal 24 uur van tevoren en maximaal 2 weken vooruit

Een reservering via de webshop kan niet worden geannuleerd.

Kosten

Voor het huren van een sporthal worden verschillende tarieven gehanteerd. De tarieven staan op de pagina Tarieven sporthallen Den Haag.

Faciliteiten

De sporthallen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • Alle sporthallen beschikken over een kantine, behalve sporthal Piet Vink. Het is niet toegestaan eet- en drinkwaren mee te nemen naar de sporthal. Consumpties kunnen uitsluiten via de horecapachter worden afgenomen.
  • In de sporthallen is geen WiFi-netwerk aanwezig
  • De sporthallen hebben sportmaterialen, zoals doelen en netten. Als u (een deel van) een sporthal huurt, mag u deze gebruiken. Heeft u meer of ander materiaal nodig? Dan kunt u dat huren bij de Sport-O-theek.

Contact

Voor informatie over het huren van een sporthal kunt u contact opnemen met de afdeling Verhuur via sportverhuur@denhaag.nl of (070) 353 72 52.

Voor klachten over een sporthal kunt u contact opnemen met sporthallen@denhaag.nl.

Zie ook

Sportverhuur

Gepubliceerd: 
07 april 2017
Laatste wijziging: 
07 april 2017