Uw zoekopdracht
Product

Parkeervergunning voor onderhoudsbedrijven

Gepubliceerd: 
24 april 2017
Laatste wijziging: 
24 april 2017

Bent u aannemer of heeft u een onderhoudsbedrijf? Met een parkeervergunning voor onderhoudsbedrijven kunt u 1 dag parkeren in alle straten in Den Haag waar betaald parkeren geldt zonder ter plekke te hoeven betalen.

Kijk voor een overzicht van straten waar betaald parkeren geldt op mediablend.nl. De parkeervergunning voor onderhoudsbedrijven is ook in winkelstraten geldig.

Vergunning aanvragen

  • Vraagt u de vergunning voor de 1e keer aan? Gebruik dan het formulier Vraag parkeervergunning onderhoudsbedrijven aan.
  • Stuur een opdrachtbon van de werkzaamheden mee. In de opdrachtbon moet staan waar u de werkzaamheden verricht en de datum(s) waarop u de werkzaamheden verricht.

Vraag parkeervergunning onderhoudsbedrijven aan

Kentekens aanmelden

  • Heeft u de vergunning aangevraagd en een bevestiging gekregen? Dan kunt u kentekens aanmelden via het formulier Meld een kenteken aan.
  • Bij het aanmelden geeft u het kenteken van uw voertuig door en de datum van parkeren.

Meld een kenteken aan

Voorwaarden

U staat als aannemer of als onderhoudsbedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft een opdracht in Den Haag.

Kosten

€ 12,65 in 2017

Hoe lang duurt het?

Na het melden van een project krijgt u binnen 2 werkdagen een bevestiging. Na bevestiging kunnen direct kentekens worden aangemeld via het formulier 'Parkeervergunning voor onderhoudsbedrijven'.

Bij het aanmelden geeft u het kenteken van uw voertuig door en de datum van parkeren. De datum van parkeren moet in de projectperiode vallen. Op deze datum ziet parkeercontrole bij het scannen van het kenteken of u een geldige vergunning heeft.

Gepubliceerd: 
24 april 2017
Laatste wijziging: 
24 april 2017