Uw zoekopdracht
Product

Inlichtingen uit de BRP voor notarissen

Gepubliceerd: 
01 januari 2016
Laatste wijziging: 
15 december 2016

Bent u op zoek naar informatie uit de basisregistratie personen (BRP, voorheen GBA), bijvoorbeeld in verband met nalatenschappen? U kunt digitaal of schriftelijk inlichtingen uit de BRP opvragen.

  • Digitaal aanvragen van inlichtingen kan op dit moment niet. Het digitale formulier wordt zo snel mogelijk weer beschikbaar gesteld via e-Herkenning. Excuses voor het ongemak. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: InlichtingenUBV@denhaag.nl.
  • Stuur voor een schriftelijke aanvraag een brief met daarin uw gegevens, inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel en de gegevens voor het verstrekken van de inlichting(en). Zoals voor- en achternaam, geboortedatum, overlijdensdatum, vroegere adressen en welke informatie u wilt ontvangen. U kunt uw verzoek naar het volgende adres sturen:

Gemeente Den Haag
Publiekszaken, Afdeling Inlichtingen
Postbus 12620
2500 DL Den Haag

Ook als u een schriftelijke aanvraag doet, ontvangt u de inlichting(en) digitaal van de gemeente Den Haag. Vergeet daarom niet uw e-mailadres en de naam van de contactpersoon duidelijk te vermelden.

Kosten

  • Een inlichting uit de BRP voor notarissen kost € 6,25 per inlichting.
  • Portokosten: geen.

Tarieven gelden in 2016.

Hoe lang duurt het?

  • Als u uw verzoek digitaal indient, wordt het binnen 15 werkdagen afgehandeld.
  • Als u uw verzoek schriftelijk indient, wordt het binnen 6 weken afgehandeld. 

Notariskantoren buiten de regio Haaglanden hebben niet de mogelijkheid digitaal aan te vragen. Deze aanvragen worden daarom ook binnen 15 werkdagen afgehandeld.     

Gepubliceerd: 
01 januari 2016
Laatste wijziging: 
15 december 2016