Uw zoekopdracht
Nieuws

Kom naar de WERKtop 2017

Gepubliceerd: 
03 januari 2017
Laatste wijziging: 
10 januari 2017

De gemeente Den Haag en partners nodigen werkgevers uit voor de WERKtop 2017 op 21 februari. Het doel van de WERKtop is om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten voor mensen die zelf moeilijk aan werk komen.

Bent u een werkgever met een sociaal hart? Wilt u ervaringen uitwisselen met andere werkgevers? Weten wat u kunt doen om mensen aan werk te helpen? De gemeente kan u helpen, bijvoorbeeld met 'sociaal' inkopen. Laat u inspireren!

Kom naar de WERKtop:

  • op dinsdag 21 februari 2017
  • van 12.00 tot 16.45 uur, met aansluitend een netWERKborrel
  • in de Nieuwe Kerk, Spui 167, Den Haag.

Deelname is gratis.

Programma

De dag wordt geopend door dagvoorzitter Femke Halsema. Vervolgens krijgen toonaangevende sprekers het woord. Zij vertellen u over de ontwikkelingen op het gebied van werk en economie. Daarnaast zijn er verschillende interactieve WERKsessies.

Het officiële programma wordt afgesloten door presentator en cabaretier Dolf Jansen. Hij blikt op kritische en humoristische wijze terug op de dag. Aansluitend start de netWERKborrel. Zodra het programma en de WERKsessies definitief zijn, vindt u hierover informatie op deze pagina.

Komt u ook?

Schrijf u in voor de WERKtop.

Wilt u meer weten over de manier waarop de gemeente Den Haag zich inzet voor mensen die zelf moeilijk aan het werk komen? Kijk op www.denhaag.nl/denhaagmaaktwerk.

Gepubliceerd: 
03 januari 2017
Laatste wijziging: 
10 januari 2017