Uw zoekopdracht

Voordelig sporten voor studenten

Gepubliceerd: 
04 januari 2010
Laatste wijziging: 
05 september 2012

Bureau Hogeschoolsport biedt studenten een aantrekkelijk tarief om lekker te sporten. Om gebruik te kunnen maken van de sportfaciliteiten van Bureau Hogeschoolsport, is een sportpas en/of fitnesspas nodig.

Deze pas is te koop bij Bureau Hogeschoolsport in de Haagse Hogeschool. De sportpas is er voor álle Haagse studenten, dus niet alleen voor studenten van de Haagse Hogeschool.

Soorten sport

In de sportzalen van de Haagse Hogeschool kan gekozen worden voor fitness of lessen in aerobic en bodypump. Ook sporten als badminton, zaalvoetbal en volleybal kunnen er gespeeld worden. De sportpas kan, buiten voor de sporten in de sportzalen van de Haagse Hogeschool, ook bij vele verenigingen en sportcentra in Den Haag gebruikt worden. Bijvoorbeeld om te zwemmen, te hockeyen, te schaatsen of te klimmen.

Mogelijkheden

Er zijn vrije trainingen, groepslessen, cursussen en competities. Ook worden er evenementen als een squashtoernooi, wintersportreis of deelname aan de City Pier City loop georganiseerd.

Meer weten?

Op de website van de Haagse Hogeschool staat alle informatie over Bureau Hogeschoolsport, de sportpas en alle sporten die er te beoefenen zijn.

Op de website van de gemeente staat meer informatie over Studeren in Den Haag.Gepubliceerd: 
04 januari 2010
Laatste wijziging: 
05 september 2012