Uw zoekopdracht

Studiecentrum Open Universiteit

Gepubliceerd: 
24 augustus 2009
Laatste wijziging: 
06 november 2015

De Open Universiteit biedt wetenschappelijk onderwijs aan aan volwassenen die daar interesse in hebben. De Open Universiteit heeft geen toelatingseisen. Studenten kunnen zelf beslissen waar, wanneer en hoe lang ze studeren. In Den Haag is een studiecentrum van de Open Universiteit gevestigd.

De Open Universiteit is een goed alternatief voor mensen die niet op een gewone universiteit terecht kunnen. Studenten aan de Open Universiteit zijn welkom vanaf 18 jaar. Verder zijn er geen toelatingseisen. De Open Universiteit heeft een grote mate van zelfstudie. Studenten bepalen zelf het tempo waarin ze studeren en de plaats waar ze dat doen.

Studiecentra

In Den Haag ligt een van de studiecentra van de Open Universiteit. Het studiecentrum is dé ontmoetingsplaats voor studenten. Zij kunnen er terecht voor (mentor)begeleiding, studieadvies en activiteiten.

Ook worden de tentamens afgenomen in het studiecentrum en zijn er werkplekken voor studenten. Geïnteresseerden kunnen in het studiecentrum informatie vinden over de opleidingen aan de Open Universiteit.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Open Universiteit en een overzicht van de opleidingen op de website van de Open Universiteit: www.ou.nl. Het studiecentrum Den Haag ligt aan de Lange Houtstraat 11.


Gepubliceerd: 
24 augustus 2009
Laatste wijziging: 
06 november 2015