Uw zoekopdracht

Gember

Gepubliceerd: 
09 september 2011
Laatste wijziging: 
22 april 2014

Kunst, een hip interieur, lekker eten en een mooi uitzicht. Al deze facetten zijn aanwezig in het café-restaurant van het GEM en het Fotomuseum.

Gember

De menukaart is gevarieerd en ook voor vegetarische maaltijden of speciale dieetaanpassingen biedt het Gember voldoende mogelijkheden. In de zomermaanden is het terras geopend en kunt u daarna nog tot 20.00 uur een bezoek brengen aan het GEM en het Fotomuseum. Het hippe museumrestaurant heeft een mooi uitzicht op het Gemeentemuseum; het laatste levenswerk van de bekende architect H.P. Berlage.

Kunst tot in het restaurant

Het restaurant is erg hip en trendy ingericht. Het meubilair is van Richard Hutten en het entresol biedt een goed overzicht over het gehele restaurant. Zelfs tot in het Gember is mooie kunst te bewonderen. Zo is de wand van het restaurant behangen met de fotoserie Venetië, 7 juli 1999 van Hans Eijkelboom. Apart is ook de mooie lichtkunst van Babak Afrassiabi en Ralph Meijgaard en een rustig plekje is gecreëerd met de leestafel speciaal ontworpen door Job Smeets. Een zeven meter hoog beeld van David Bade siert het terras.

Adres & contact

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag

Telefoon: (070) 338 12 63
E-mail: info@restaurantgember.nl
Website: www.restaurantgember.nl

Gepubliceerd: 
09 september 2011
Laatste wijziging: 
22 april 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?