Uw zoekopdracht

Attractiepark Duinrell

Gepubliceerd: 
10 augustus 2011
Laatste wijziging: 
16 juni 2014

Op Attractiepark Duinrell is het voor jong en oud heerlijk genieten in vele spectaculaire attracties. Draaiend over de kop in de waanzinnige Waterspin, of denderend naar beneden in de spetterende Splash. Kom en laat u verrassen door een duizelingwekkend avontuur in de Mad Mill. Maak ook een ritje in de nieuwste familietopper achtbaan Dragonfly!

Voor de kleintjes is er naast de Locomotion, de Monorail, de Minitrein en Wonderland een indoorspeeltuin Rick`s Fun Factory! 
 
Veel spetterplezier in het tropische Tikibad
Jong en oud beleeft volop spetterplezier in de spectaculaire donkere glijbanen met watervallen, superversnellingen, lichteffecten en vele onverwachte wendingen. Zomer of winter, elke dag is het plonzen, spetteren en glijden in de wervelende waterwereld van het tropische Tikibad. Korte glijbanen, lange glijbanen, meer dan één kilometer aan glijplezier. Er komt geen einde aan... Heerlijk ontspannen kan prima in de Hotwhirlpools, de Turkse stoomcabines of al dobberend op de Lazy River.

Attractiepark Duinrell
Attractiepark Duinrell

Een bron van comfort
De Duingalows op Duinrell bieden u een en al comfort voor een ontspannende vakantie. De vrijstaande vier- tot zevenpersoons Duingalows zijn volledig huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. De nieuwste Premium XL zijn extra ruim en liggen aan de rand van het park in de buurt van de faciliteiten van Duinrell Plaza met de Superstore, entertainment en de Pub. De camping op Duinrell is het hele jaar geopend en beschikt over ongeveer 900 kampeerplaatsen op verschillende terreinen in de bossen rondom het attractiepark. Alle moderne voorzieningen zijn op de camping aanwezig zoals verschillende toiletgebouwen met vloerverwarming, warm en koud stromend water en was- en strijkgelegenheden. Naast een potje tennis of een rondje op de trimbaan blijft er genoeg tijd over voor het attractiepark. Alle gasten die op Duinrell verblijven hebben onbeperkt toegang tot het attractiepark. (apr-okt)

Kijk voor alle info op de website van Duinrell.


DUINRELL, DAAR KIKKER JE VAN OP!

Adres & contact

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Website: www.duinrell.nl

Attractiepark Duinrell
Attractiepark Duinrell
Attractiepark Duinrell
Attractiepark Duinrell
Attractiepark Duinrell


Faciliteiten

  • café-restaurant
  • parkeergelegenheid
  • restaurant

Toegankelijkheid

rolstoel (op aanvraag) beschikbaar

Bekijk de video van Attractiepark Duinrell

Het YouTube-kanaal van Den Haag
Video Attractiepark Duinrell

Gepubliceerd: 
10 augustus 2011
Laatste wijziging: 
16 juni 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?