Uw zoekopdracht
Nieuws

Mobiele stadsgids Den Haag

Gepubliceerd: 
12 augustus 2012
Laatste wijziging: 
08 mei 2014

De stadsgids voor stad en strand! Bekijk per dag wat er te doen is in Den Haag en in haar badplaatsen.

Mobiele stadsgids Den Haag

Snel je weg vinden in Den Haag met alle informatie letterlijk in de hand. Bezoekers en inwoners van de stad kunnen gratis Nederlandse en Engelstalige informatie over de stad raadplegen op hun mobiel.

Deze gratis applicatie biedt de mogelijkheid tips te delen met vrienden via social media, vertelt de toepassing ‘near me’ aan de hand van een gps-signaal welk restaurant, theater of hotel dichtbij is en geeft de app actuele reisinformatie via 9292ov. Verder heeft de stadsgids een QR-reader om QR-codes te scannen en laat een speciale cityfilm Den Haag op haar best zien.

De mobiele stadsgids helpt de bezoeker in de wirwar van informatie en aanbod en bevat adressen van cafés en restaurants, bezienswaardigheden, hotels en winkels. Met behulp van de actuele UIT-agenda (met meer dan 3.000 activiteiten) blijft de gebruiker op de hoogte van alle activiteiten in de stad. Gebruikers kunnen via de mobiele service afbeeldingen en geactualiseerde beschrijvingen van evenementen en activiteiten bekijken. Dankzij de laatste weersverwachting komt u ook op het weervlak niet voor verrassingen te staan.

De mobiele applicatie is simpelweg te downloaden door eenmalig DENHAAG te sms’en naar 5040 (voor het versturen van een sms worden de standaardkosten in rekening gebracht) of via de App store of de Android Market.

Beschikbaar voor Android en iPhone.

De link opent een externe website.

Download mobiele stadsgids Den HaagGepubliceerd: 
12 augustus 2012
Laatste wijziging: 
08 mei 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?