Uw zoekopdracht

Stadswandeling Schilderswijk/Chinatown

Gepubliceerd: 
05 september 2011
Laatste wijziging: 
18 maart 2014

De gids ontmoet u voor een 2 uur durende multiculturele rondwandeling. Tijdens de wandeling brengt u een bezoek aan 2 bijzondere wijken van Den Haag.

Multiculturele wandeling Chinatown

Chinatown

De wandeling start in Chinatown. De straatnaambordjes in dit gebied zijn tweetalig: Nederlands en Chinees. In de diverse toko's kunt u naast ingrediënten voor een oosterse maaltijd ook kookgerei zoals stoommandjes, woks en eetstokjes kopen.

Schilderwijk

Via Chinatown loopt u naar de Schilderswijk. De wijk is in de 2e helft van de 19e eeuw gebouwd. De Schilderswijk is rijk aan verschillende culturen die boven en naast elkaar leven. Naast alle culturen is de Schilderswijk sinds juni 2008 ook het grootste openluchtmuseum van Hollandse Meesters. Alle straten in de Haagse Schilderswijk die vernoemd zijn naar een schilder hebben een groot bord gekregen, met behalve de straatnaam ook een werk van de schilder waarnaar de straat is vernoemd. Een museum dat voor iedereen gratis toegankelijk is en bovendien dag en nacht is geopend.

Prijs
Op aanvraag.

Inclusief
Inhuur gids
Bijzonderheden
Prijzen zijn exclusief reserveringskosten

Uitbreiding
U kunt de wandeling uitbreiden met een lunch, diner of kleine snacks bij verschillende restaurants. U hebt de keuze uit verschillende keukens zoals:
Chinees
Turks
Surinaams
Bovendien is het mogelijk de wandeling af te ronden met een bezoek aan een Hindoestaanse tempel of een moskee. De rondleidingen duren ongeveer een uur.

Reserveren en meer informatie

E-mail: inlichtingen@residentieontdekkingen.nl

Tel:  070 345 12 98


Gepubliceerd: 
05 september 2011
Laatste wijziging: 
18 maart 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?