Uw zoekopdracht

Rondvaart Den Haag vanaf het water

Gepubliceerd: 
06 september 2011
Laatste wijziging: 
07 maart 2013

Het is tegenwoordig misschien moeilijk voor te stellen dat Den Haag een echte ’grachtenstad’ is geweest. Wie aan Den Haag denkt, denkt helaas niet meer aan grachten. De Ooievaart bewijst met haar rondvaarten echter het tegendeel.

Den Haag vanaf het water - Stoomdistilleerderij Van Kleef
Vanaf de Bierkade vertrekt u voor een boeiende rondvaart van anderhalf uur door de grachten van Den Haag. Een gids vertelt u onderweg over de historie van Den Haag, maar ook verhalen over het hedendaagse Den Haag.

Route

De route voert u onder andere langs het kleurrijke Den Haag van Het Lint, China Town en de Schilderswijk naar Koninklijk Den Haag, de Jugendstilpanden van Buurtschap 2005 en uiteindelijk langs het nieuwe Haagse centrum met de vele ministeries en bijzondere skyline.
Na de rondvaart wordt u ontvangen bij Van Kleef distilleerderij Museum. Een rondleiding van ± 1 uur voert u langs distilleerapparatuur uit de 19e eeuw met een uitleg over het gebruik van deze apparatuur.

Proeverij

Verder hoort u anekdotes, verhalen en de geschiedenis over de Stoomdistilleerderij Van Kleef en de geproduceerde dranken. De rondleiding is inclusief een proeverij van het unieke assortiment likeuren en jenevers met een voortdurend bijgevuld bittergarnituur van warm, vers brood, tapenade, olijven en gemengde nootjes.


Prijs
Op aanvraag

Inclusief

Rondvaart 1,5 uur

Rondleiding en proeverij Museum van Kleef

Bijzonderheden

  • Prijzen zijn exclusief reserveringskosten
  • Alleen in de maanden maart tot en met oktober mogelijk
  • Maximaal 32 personen

In de wintermaanden kan het programma 'Den Haag vanaf het water' vanwege weersomstandigheden niet aangeboden worden. Wij kunnen dan een vaart met de overdekte trekschuit Hadrianus over de Vliet aanbieden. De Hadrianus is in 2007 gebouwd naar aanleiding van oude tekeningen van trekschuiten. Deze gemotoriseerde trekschuit biedt plaats aan groepen tot maximaal 40 personen. De Vlietvaart biedt u en uw groep de mogelijkheid voor een unieke ervaring: varen van en naar Leidschendam-Voorburg en Delft. Prijzen en voorstellen voor deze winterse vaart zijn op aanvraag.

Reserveren en meer informatie

Deze rondvaart wordt georganiseerd door de Ooievaart.

Tel: 070-4451869 (keuze 2)Gepubliceerd: 
06 september 2011
Laatste wijziging: 
07 maart 2013

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?