Uw zoekopdracht

Residentie Ontdekkingen

Gepubliceerd: 
23 mei 2014
Laatste wijziging: 
23 mei 2014

Residentie Ontdekkingen verzorgd historische en Culturele stadswandelingen, rondvaarten en fietstochten, verder complet arrangementen met bezoeken aan Eerste en Tweede Kamer, alle Haagse musea en andere high lights ook de inwendige mensen wordt door ons verzorgd.

Rood, geel, blauw vlak met ooievaar en tekst: Residentie Ontdekkingen
De gidsen van residentie Ontdekkingen laten u kennis maken met de vele culturele, historische en sociale facetten van de boeiende stad Den Haag, Wereld hoofdstad van Recht en Vrede, eeuwen lang de residentie van het koningshuis en zetel van de Nederlandse regering
Naast de thema’s voor activiteiten die wij in overleg met u samenstellen bieden wij u de volgende thema’s voor wandelingen, rondvaarten, bustours en fietstochten aan:
•    “Oranjewandeling, langs huizen en paleizen van Oranje”. Eeuwen lang hebben de Oranjes in Den Haag gewoond en gewerkt, een ontdekkingstocht vol verrassingen. Ook als fietstocht te boeken.
•    “Den Haag stad van Rechte en Vrede” Fiets- en bustour.
•    “Horen, zien en beleven” Den Haag als bestuurcentrum door de eeuwen heen als basis van de wandeling.
•    “Liefde, intriges, moord en doodslag” Wandeling waarin het goede en slechte van de mens aandacht krijgt.
•    “Kleurrijkwandeling” U maakt kennis met China Town, de Stationsbuurt en de Schilderswijk, de Kleurrijkste wijken van Nederland, wij geven u een positievere kijk op deze wijken. Ook mogelijk met fietstour. Verder zie bijlage

  • Taal: Nederlands (Engels, Duits en Frans op aanvraag via Residentie Ontdekkingen)
  • Minimaal aantal deelnemers: 4 personen

Meer informatieGepubliceerd: 
23 mei 2014
Laatste wijziging: 
23 mei 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?