Uw zoekopdracht
Product

Taxibus reserveren of annuleren

Gepubliceerd: 
23 april 2013
Laatste wijziging: 
14 april 2014

Heeft u een Taxibuspas en wilt u met de Taxibus reizen? Dan moet u de rit eerst reserveren. Als u een gereserveerde rit niet meer wilt maken, moet u die op tijd afzeggen. Let op: u kunt geen vaste ritten bestellen of annuleren via internet.

Reserveer of annuleer de Taxibus

U kunt ook telefonisch reserveren of annuleren via de Taxibuscentrale: 0900 0345 (lokaal tarief). U kunt bellen tussen 7.30 en 24.00 uur. U heeft uw Taxibusnummer nodig voor het reserveren en annuleren van een Taxibusrit. Dit nummer staat op uw Taxibuspas.

  • De Taxibus rijdt 7 dagen per week van 8.00 tot 24.00 uur.
  • U kunt de rit uiterlijk 1 uur voordat u met de Taxibus wilt reizen aanvragen, maar liever eerder. Reserveren kan al dagen van tevoren. 
  • Bij elke reservering kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de belservice. U krijgt dan ongeveer 5 tot 10 minuten voordat de Taxibus bij u is een telefoontje dat de Taxibus eraan komt.
  • Kunt u de door u gereserveerde rit niet meer maken? Dan moet u de rit afzeggen. Bel daarvoor uiterlijk 1 uur van tevoren met de Taxibuscentrale of gebruik het digitale reserverings-/annuleringsformulier.

Contact

Heeft u nog vragen over het reserveren van de taxibus? Stel ze via taxibus.szw@denhaag.nl of via telefoonnummer (070) 353 75 00.

Voorwaarden

  • U heeft een Taxibuspas
  • U reserveert de rit minimaal 1 uur voordat u met de Taxibus wilt reizen. 
  • U zegt een rit die u niet meer wilt maken op tijd af (uiterlijk 1 uur van tevoren). Als u meerdere keren niet op tijd heeft afgebeld, kan uw Taxibuspas worden geblokkeerd. U kunt dan niet meer met de Taxibus reizen.

Voor wie?

Voor alle Hagenaars die een Taxibuspas hebben.

Kosten

U betaalt jaarlijks een eigen bijdrage voor de Taxibus. Hiervoor kunt u onbeperkt gebruik maken van de Taxibus. De actuele bijdrage voor 2014 is € 28. Bekijk de eigen bijdragen in vaststelling regeling individuele voorzieningen.

Gepubliceerd: 
23 april 2013
Laatste wijziging: 
14 april 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?