Uw zoekopdracht

'Den Haag aan Tafel': samen aan de maaltijd

Geniet van een goede maaltijd in een gezellige ambiance

Gepubliceerd: 06 september 2013 Laatste wijziging: 09 december 2013

Gezellig samen aan tafel, genieten van een lekkere maaltijd in een prettige ambiance. Ouderen en mensen met een handicap kunnen hiervoor terecht in de restaurants van de Haagse zorginstellingen. Er is nu een nieuwe folder beschikbaar!

Waarderingssysteem Gouden bordjes

De restaurants worden beoordeeld met de Gouden bordjes. Gouden bordjes worden gegeven aan de restaurants die uitmuntende maaltijden serveren. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving en met goede service. Vraag ernaar bij het restaurant van uw zorginstelling.

Korting met de Ooievaarspas

Ouderen vanaf 65 jaar, gehandicapten en chronisch zieken met een Ooievaarspas krijgen korting bij de maaltijdaanbieders. Dit geldt ook voor aan huis bezorgde maaltijden. De korting bedraagt € 2,20 per maaltijd. U kunt alleen van de korting profiteren als u een Ooievaarspas heeft. U kunt de Ooievaarspas aanvragen bij de gemeente.

Wat moet u doen?

Om korting op maaltijden te krijgen, dient u zich eenmalig aan te melden bij het Meldpunt Maaltijden van de Gemeente Den Haag. U doet dat via een aanvraagformulier. Dit formulier vindt u in de folder hieronder en kunt u downloaden. Vergeet niet een kopie van uw Ooievaarspas mee te sturen met uw aanvraag. 

Hulp nodig bij het invullen?

De instelling waar u gaat eten kan u helpen met het invullen van het aanvraagformulier.

Of bel met Meldpunt Maaltijden, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur. via telefoonnummer (070) 353 30 90. Een e-mail sturen kan ook: meldpunt.maaltijden@haeghegroep.nl.

Aanbieders en aanvraagformulier

Download de nieuwe folder met daarin een overzicht van de restaurants en het aanvraagformulier.

PDF bestandDen Haag aan Tafel - Samen aan de maaltijd  (PDF, 3925 kB)

Den Haag: aan tafel! (Fotografie: Lucia Gugliemetti)

Den Haag: aan tafel! (Fotografie: Lucia Gugliemetti)

 Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.