Uw zoekopdracht
Project

Verbouwing Sijthoff City

Gepubliceerd: 25 februari 2014 Laatste wijziging: 25 februari 2014

Sijthoff City tegenover de Bijenkorf op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat ondergaat een metamorfose. Het gebouw wordt geheel gerenoveerd. Het gebouw krijgt onder andere een nieuwe gevel en ook het interieur wordt flink verbouwd.

Na de renovatie heeft het gebouw 2 winkellagen van totaal ongeveer 4.750 vierkante meter.  Hier komt onder andere de modewinkel River Island. Hierboven wordt ongeveer 6.300 vierkante meter moderne kantoorruimte gerealiseerd. De verbouwing zal eind 2014 klaar zijn.

Nieuwe uitstraling

Sijthoff City krijgt een nieuwe uitstraling met hoge transparante etalages, een bijzondere gevelafwerking van composiet en details die verwijzen naar de traditionele architectuur in de omgeving en naar het symbool van de stad Den Haag, de ooievaar. Kijk op www.sijthoff-city.nl voor meer informatie over het project.

Artist impressie Sijthoff City

Colliers International uit Rotterdam is namens Credit Suisse als gedelegeerd opdrachtgever verantwoordelijk voor het totale project van renovatie en invulling met winkels en kantoren. Impact Vastgoedrealisme uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het projectmanagement en V8 Architects uit Rotterdam heeft het ontwerp gemaakt.

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.