Uw zoekopdracht
Project

Sijthoff City gerenoveerd

Gepubliceerd: 
17 februari 2015
Laatste wijziging: 
17 februari 2015

Sijthoff City tegenover de Bijenkorf op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat heeft een metamorfose ondergaan. Het gebouw is geheel gerenoveerd, heeft een nieuwe gevel gekregen en het interieur is ook flink verbouwd. Aan de gevel hangen 12 bronzen ooievaars.

Het gebouw heeft 2 winkellagen van totaal ongeveer 4.750 vierkante meter. In de loop van 2015 komt hier onder andere de modewinkel River Island. Daarboven is ongeveer 6.300 vierkante meter moderne kantoorruimte gerealiseerd.

Nieuwe uitstraling

Sijthoff City heeft een nieuwe uitstraling met hoge transparante etalages, een bijzondere gevelafwerking van composiet en details die verwijzen naar de traditionele architectuur in de omgeving en naar het symbool van de stad Den Haag, de ooievaar. Kijk op www.sijthoff-city.nl voor meer informatie over het project.

Artist impressie Sijthoff City

Colliers International uit Rotterdam is namens Credit Suisse als opdrachtgever verantwoordelijk voor het totale project van renovatie en invulling met winkels en kantoren. Impact Vastgoedrealisme uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het projectmanagement en V8 Architects uit Rotterdam heeft het ontwerp gemaakt.

Gepubliceerd: 
17 februari 2015
Laatste wijziging: 
17 februari 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?