Uw zoekopdracht

Bouwkavels, bouwgroepen en klushuizen

Gepubliceerd: 
31 januari 2012
Laatste wijziging: 
14 mei 2014

Te koop: individuele bouwkavels, grote velden voor bouwgroepen en klushuizen. Voor mensen met lef!

Individuele kavels

U bouwt voor eigen gebruik. U heeft de volledige juridische zeggenschap en bent verantwoordelijk voor het gebruik van de grond, het ontwerp en de bouw. U kunt het natuurlijk helemaal alleen doen, maar een architect voor een doordacht ontwerp en een bouwbedrijf voor de (ver)bouw is voor bijna iedereen noodzakelijk. De architect en het bouwbedrijf kiest u zelf. Er zijn 69 bouwkavels te koop. De kleinste kavel is 50 m², de grootste 600 m². Prijzen varieren van 50.000 tot 300.000 euro. Kavels kunnen worden samengevoegd om er een groot familiehuis te bouwen. Ook zijn er goede kansen voor bijvoorbeeld twee kleine huishoudens om samen één kavel te bebouwen.

  • De Beetsstraat (Spoorwijk): 10 kavels
  • De Gele Lis (Ypenburg): 34 kavels (verkocht)
  • Erasmushove (toekomstige wijk Erasmusveld): 25 kavels
  • Hoek Calandstraat, Waldorpstraat en 1e van de Kunstraat. (Laakhaven West): ongeveer 18 kavels (verkocht)

Bouwveld voor groepen

De gemeente verkoopt ook 1 bouwveld. Hier kunnen kopers, georganiseerd in een bouwgroep, de ideale combinatie van wonen en duurzaamheid gezamenlijk ontwikkelen.

Klushuizen

Alle klushuizen zijn verkocht. De woningen liggen gunstig in het centrum. Klushuizen kosten weinig, maar moeten wel volledig worden opgeknapt en de koper moet minstens drie jaar in het gerenoveerde huis blijven wonen; verhuren of doorverkopen binnen die drie jaar, is uitgesloten.

Villapark Vroondaal

Vroondaal is in Den Haag al een wijk die deels gebouwd wordt volgens kleinschalige projectontwikkeling. Kijk voor het meest actuele aanbod en verkaveling op de website www.vroondaal.nl

 

Gepubliceerd: 
31 januari 2012
Laatste wijziging: 
14 mei 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?