Uw zoekopdracht

Hulp voor startende ondernemers

Gepubliceerd: 26 maart 2014 Laatste wijziging: 27 maart 2014

Bent u een startende ondernemer? De gemeente Den Haag biedt u voorlichting, financiering en huisvesting. Op die manier zet de gemeente zich in voor een goed ondernemersklimaat.

De gemeente Den Haag helpt zelfstandigen op verschillende manieren bij het starten van een onderneming. Kijk ook op Bedrijf starten.

Voorlichting

Het samenwerkingsverband Partners in Nieuw Ondernemerschap (www.nieuwondernemerschapdenhaag.nl) richt zich op het ondersteunen van startende ondernemers in Den Haag bij hun dagelijkse taken. Partners in Nieuw Ondernemerschap geeft elke maand een voorlichtingsavond.

Gemeente Den Haag geeft voorlichting aan startende ondernemers. Zo is er bijvoorbeeld het Ondernemersportaal waar u met uw vragen terecht kunt. Het Ondernemersportaal informeert bedrijven over regels, vergunningen en procedures van de gemeente.

Financiering

Voor startende ondernemers zijn verschillende mogelijkheden om een financiering te krijgen:

  • Voor Microkredieten en MKB-kredieten bij Qredits (www.qredits.nl)
  • Voor starters met een uitkering zijn extra financiële mogelijkheden vanuit het Bureau Zelfstandigen van de gemeente.

Huisvesting

  • Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijfshuisvesting in Haaglanden, is er Steenworp
  • Voor creatieve ondernemers en kunstenaars in de stad is er speciale werk- en atelierruimte beschikbaar. Kijk op: Creatieve Stad Den Haag en de website van Stroom
  • Tijdelijke huisvesting
  • Voor zelfstandigen die flexibel werken zijn alle flexwerkplekken in Den Haag in kaart gebracht.

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.