Uw zoekopdracht

Contact over uw uitkering

Gepubliceerd: 22 oktober 2013 Laatste wijziging: 22 oktober 2013

Heeft u vragen? De gemeente Den Haag geeft u uitgebreide en actuele informatie over sociale zaken en bijstand.

Bel de Klantenservice SZW op telefoonnummer (070) 353 75 00. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 -17.00 uur.

Wijziging doorgeven of uitkering aanvragen

Wilt u een wijziging doorgeven aan de gemeente dan kunt u dit doen met het wijzigingsformulier bijstandsuitkering. Een uitkering aanvragen kan via Uitkering bij werkloosheid

Hulp bij wijzigen of aanvragen uitkering

Heeft u hulp nodig bij het doorgeven van informatie of bij het aanvragen van uw uitkering? Dan kunt u terecht bij de Sociale Zaken Internethoeken in de stadsdeelkantoren:

Kom vroeg dan zijn de wachttijden kort.

Document inleveren

Soms vraagt de gemeente u om bepaalde gegevens in te leveren, zoals bijvoorbeeld uw loonstrookje, een arbeidscontract of bankgegevens.

Let op: Zet op elke pagina van alle documenten die u bij ons inlevert uw BSN-nummer. Uw informatie komt alleen dan op de juiste plek.

U kunt kiezen wat u het makkelijkst vindt om uw papieren in te leveren:

  • Post:

Gemeente Den Haag
Antwoordnummer 1630
2502 VB Den Haag
Een postzegel is niet nodig.Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.