Uw zoekopdracht

Trouwreportage Japanse tuin

Gepubliceerd: 18 augustus 2011 Laatste wijziging: 01 april 2014

Als de Japanse tuin open is voor publiek kunnen er ook trouwfoto's worden gemaakt. Op de rest van landgoed Clingendael kan dat het hele jaar door.

Er is geen aparte toestemming nodig voor het maken van trouwfoto's. Wel heeft u een ontheffing nodig om met maximaal 2 trouwauto's landgoed Clingendael op te mogen rijden en de auto's in de buurt van het Landhuis te parkeren. Zo hoeft u minder ver te lopen naar de Japanse tuin of naar een andere locatie op landgoed Clingendael waar u de trouwreportage wilt maken. Een ontheffing kunt u aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. 

Naar het formulier

Bereikbaarheid

De Japanse tuin vindt u op Landgoed Clingendael. De hoofdingang is aan de Wassenaarseweg. Ook aan de kant van de Alkemadelaan, de Ruychrocklaan en de Van Ouwenlaan kunt u dit landgoed in. Bij de hoofdingang van landgoed Clingendael aan de Wassenaarseweg is een onbewaakte fietsenstalling. 

Landgoed Clingendael is bereikbaar met de buslijnen 18 en 23. De hoofdingang is aan de Wassenaarseweg. Het parkeren van auto’s is op dit landgoed niet toegestaan. Rondom het landgoed kunt u wel parkeren.

De tuin is via een aparte ingang gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De tuin is niet toegankelijk voor scootmobiels en kinderwagens.

Meer informatie

  • Bekijk de openingstijden van de Japanse tuin
  • Download de folder over de Japanse tuin

PDF bestandFolder Japanse tuin  (PDF, 871 kB)

Japanse tuin

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.