Uw zoekopdracht
Beleid

Subsidie Aanvraag Systeem (SAS)

Gepubliceerd: 06 april 2011 Laatste wijziging: 20 december 2012

Voor het aanvragen van subsidies op basis van het Budgetoverzicht Onderwijsbeleid 2012 (1e en 2e tranche) en 2013 dient u gebruik te maken van de hiervoor ontwikkelde applicatie, het Subsidie Aanvraag Systeem (SAS).

Om gebruik te kunnen maken van dit systeem dient u eenmalig een verklaring in te dienen. U kunt deze verklaring aanvragen via onderwijsbeleid@denhaag.nl of hier downloaden.

PDF bestandVerklaring voor het gebruik van SAS (machtiging DIGIAAN)  (PDF, 17 kB)

U kunt het ondertekende machtigingsformulier sturen naar:

Gemeente Den Haag/Dienst OCW

T.a.v. Onderwijsbeleid
Postbus 12652
2500 DP Den Haag

Na ontvangst van de door u volledig ingevulde verklaring, krijgt u per omgaande via e-mail uw inloggegevens.

Handleiding SAS

U kunt hier een verkorte handleiding voor het gebruik van SAS downloaden. Onze verwachting is dat u hieraan voldoende zult hebben om subsidieaanvragen te kunnen invullen, te beoordelen en door te zenden aan de gemeente. Binnen SAS is digitaal een uitgebreide handleiding beschikbaar.

PDF bestandVerkorte Handleiding SAS  (PDF, 936 kB)

Ondersteuning gebruik SAS

Inhoudelijke vragen rond subsidies Onderwijsbeleid kunt u stellen via onderwijsbeleid@denhaag.nl. Voor specifieke vragen met betrekking tot SAS, is binnen de applicatie een helpfunctie beschikbaar waar vragen direct digitaal kunnen worden gesteld.

Link naar SAS

U kunt het subsidie aanvraag systeem (SAS) vinden via https://sas.onderwijsloket.nl. Met de u verstrekte inloggegevens kunt u vervolgens in SAS werken.

Zie ook


Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.