Uw zoekopdracht

Strand Express: snel en goedkoop naar Scheveningen

Gepubliceerd: 
14 juli 2014
Laatste wijziging: 
21 juli 2014

Gaat u in de zomer op zondag naar Scheveningen? Vermijd dan files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck. Vanaf hier rijdt u in 30 minuten met de Strand Express naar Scheveningen.

prijsbol strandexpress

Parkeren bij P+R (Parkeer en Reis) Hoornwijck en de Strand Express kost samen slechts € 2 voor 4 personen. Op andere dagen neemt u de Binnenstad Express en stapt u in het centrum over op tram 1 of 9. Vanaf Holland Spoor kunt u het strand bereiken met tram 11.

De Strand Express rijdt tijdens het strandseizoen van 1 juni tot en met 31 augustus 2014 elke zondag. Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) en 2e pinksterdag (maandag 9 juni). Vlak naast P+R Hoornwijck staat de Strand Express (tramlijn 5) voor u klaar. Deze tram brengt u elke 10 minuten snel en veilig naar het strand van Scheveningen, met eindhalte Zwarte Pad. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Openingstijden en tarief Strand Express

P+R Hoornwijck is 24 uur per dag geopend. Een parkeerkaart, inclusief tramkaart voor 4 personen, kost in het weekend € 2. De dagkaart is onbeperkt in heel Den Haag geldig op alle HTM-lijnen (u hoeft uw vervoersbewijs niet in- of uit te checken in de tram). De 5e persoon betaalt het normale reistarief. Tegen betaling kunt u uw auto ook meerdere dagen laten staan.

Logo van de Strand Express

Routebeschrijving

Op de A4, A12 en A13 staan vóór het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar het parkeerterrein. Het P+R terrein is 's avonds goed verlicht voor uw gemak en veiligheid. Kijk voor de vertrektijden van de Strand Express bij tram 5 op www.htm.net.

Adres P+R Hoornwijck

Laan van Hoornwijck
2289 DG Den Haag

Gepubliceerd: 
14 juli 2014
Laatste wijziging: 
21 juli 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?