Uw zoekopdracht

Groepswonen voor ouderen

Gepubliceerd: 12 maart 2013 Laatste wijziging: 09 december 2013

Voor mensen van 50 jaar en ouder zijn er in Den Haag speciale woongroepen. In een woongroep heeft u uw eigen woonruimte en kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte en verschillende voorzieningen.

Een woongroep organiseert verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Vindt u het prettig om veel contact met de andere bewoners te hebben? Bijvoorbeeld door uw buren te helpen en van uw buren hulp te krijgen. Dan is een woongroep een mogelijkheid. Sommige woongroepen zijn er speciaal voor bijvoorbeeld Turkse, Hindoestaanse of Chinese ouderen.

Woongroepen

Personen en groepen die een eigen woongroep willen beginnen, kunnen bij stichting SING terecht voor advies en begeleiding gedurende de initiatief-, ontwerp- en bouwfase.

Stichting SING
Torenstraat 172
2513 BW Den Haag
Telefoon: (070) 364 1983
E-mail: info@stichtingsing.nl
Website: www.stichtingsing.nl

Projecten

Andere organisaties die zich bezighouden met groepswonen voor ouderen in Den Haag zijn:

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.