Uw zoekopdracht

Gemeentelijke Kredietbank

Gepubliceerd: 01 maart 2013 Laatste wijziging: 27 december 2013

De Gemeentelijke Kredietbank geeft leningen aan mensen die bij een gewone bank geen geld kunnen lenen. Bijvoorbeeld omdat ze schulden hebben. Heeft u schulden die u niet kunt aflossen? Of heeft u geld nodig om een rekening te betalen? Dan kunt u naar de GKB gaan voor een lening.

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

Kunt u bij commerciële banken geen geld lenen, omdat u niet aan hun voorwaarden voldoet? Dan biedt de Gemeentelijke Kredietbank misschien een oplossing.
Informatie, contactgegevens en voorwaarden kunt u nalezen op: Geld lenen bij de GKB.

Hypotheek

Heeft u een eigen huis en kunt u de hypotheek niet meer betalen? Dan kan de Gemeentelijke Kredietbank u misschien helpen met een nieuwe hypotheek.
Meer informatie, contactgegevens en voorwaarden vindt u op: Hypotheek aanvragen bij de GKB.

Pandhuis

Heeft u contant geld nodig? Dan kunt u dit lenen bij het Pandhuis. U kunt dan bijvoorbeeld sieraden of een digitale camera als onderpand achterlaten. Het Pandhuis is een onderdeel van de Gemeentelijke Kredietbank.
Ga voor meer informatie, contactgegevens en voorwaarden naar: Contant geld lenen bij het Pandhuis.

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.