Uw zoekopdracht

'Den Haag aan Tafel': samen aan de maaltijd

Geniet van een goede maaltijd in een gezellige ambiance

Gepubliceerd: 
06 september 2013
Laatste wijziging: 
09 december 2013

Gezellig samen aan tafel, genieten van een lekkere maaltijd in een prettige ambiance. Ouderen en mensen met een handicap kunnen hiervoor terecht in de restaurants van de Haagse zorginstellingen. Er is nu een nieuwe folder beschikbaar!

Waarderingssysteem Gouden bordjes

De restaurants worden beoordeeld met de Gouden bordjes. Gouden bordjes worden gegeven aan de restaurants die uitmuntende maaltijden serveren. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving en met goede service. Vraag ernaar bij het restaurant van uw zorginstelling.

Korting met de Ooievaarspas

Ouderen vanaf 65 jaar, gehandicapten en chronisch zieken met een Ooievaarspas krijgen korting bij de maaltijdaanbieders. Dit geldt ook voor aan huis bezorgde maaltijden. De korting bedraagt € 2,20 per maaltijd. U kunt alleen van de korting profiteren als u een Ooievaarspas heeft. U kunt de Ooievaarspas aanvragen bij de gemeente.

Wat moet u doen?

Om korting op maaltijden te krijgen, dient u zich eenmalig aan te melden bij het Meldpunt Maaltijden van de Gemeente Den Haag. U doet dat via een aanvraagformulier. Dit formulier vindt u in de folder hieronder en kunt u downloaden. Vergeet niet een kopie van uw Ooievaarspas mee te sturen met uw aanvraag. 

Hulp nodig bij het invullen?

De instelling waar u gaat eten kan u helpen met het invullen van het aanvraagformulier.

Of bel met Meldpunt Maaltijden, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur. via telefoonnummer (070) 353 30 90. Een e-mail sturen kan ook: meldpunt.maaltijden@haeghegroep.nl.

Aanbieders en aanvraagformulier

Download de nieuwe folder met daarin een overzicht van de restaurants en het aanvraagformulier.

Den Haag: aan tafel! (Fotografie: Lucia Gugliemetti)

 Gepubliceerd: 
06 september 2013
Laatste wijziging: 
09 december 2013

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?