Uw zoekopdracht
Product

Activiteit in uw wijk aanmelden

Gepubliceerd: 23 april 2013 Laatste wijziging: 16 januari 2014

In de Haagse wijken zijn elke week allerlei activiteiten. Bekijk wat er te doen is in uw wijk. En organiseert u zelf een activiteit? Meld deze dan aan voor de activiteitenkalender.

Meld een activiteit

De activiteitenkalender vindt u bij de stadsdeelpagina waar de activiteit bij hoort.

Organiseert u in uw wijk een cursus, evenement of bijeenkomst? Meld deze dan aan. Dan krijgt hij een plekje in de activiteitenkalender van uw wijk. Via dit formulier kunt u uw activiteit/evenement aanmelden.

Voorwaarden

Voorbeeld van een kalender
  • Activiteiten voor de activiteitenkalender mogen niet meer dan € 10 per persoon kosten.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.
  • Plaatsing van een evenement op de kalender betekent niet dat hiervoor een vergunning is of wordt verleend. Meer informatie over het aanvragen van een vergunning kunt u vinden op Vergunning kleine evenementen. U kunt ook bellen met de gemeente via het telefoonnummer 14 070.
  • De gemeente beoordeelt de activiteiten/evenementen die zijn aangemeld op volledigheid en geschiktheid en behoudt het recht om bepaalde activiteiten/evenementen niet op de kalender te plaatsen.

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.