Uw zoekopdracht

Informatie zwembad het Hofbad

Gepubliceerd: 
06 december 2012
Laatste wijziging: 
22 oktober 2014

Lees alles over zwembad het Hofbad. Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden? Wat kost de garderobe? Wanneer is er verwarmd zwemwater? En wat zijn de huisregels? Geef ook uw mening over het zwembad.

Adres- en contactgegevens

Zwembad het Hofbad
Ypenburgse Boslaan 30
2496 ZA Den Haag
Telefoon: (015) 310 83 96

Zwembad het Hofbad op kaart

Horeca

Wilt u een verjaardagspartijtje in het zwembad vieren? Neem dan contact op met de horeca (015) 310 12 97.

De Sport-info-lijn geeft u informatie over sport(en) in Den Haag. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over sportactiviteiten- of verenigingen bij u in de buurt.

Algemene informatie

Zwembad het Hofbad is het mooiste en modernste zwembad in Den Haag. Het zwembad heeft een 50-meterbad, 4 springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast is er een instructiebad en een groot recreatiebad met een glijbaan van 60 meter, whirlpool en wildwaterkreek. Het Hofbad is geschikt voor het spelen van internationale waterpolowedstrijden.

Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas krijgt u ongeveer 50% korting bij de kassa.

Openbaar vervoer

Het zwembad is te bereiken met tram 15 en 19 of bus 30 of treinstation Den Haag Ypenburg.

Extra verwarmd water

Het recreatiebad is alle dagen extra verwarmd.

Garderobe

Er is een gratis garderobe, maar u kunt uw kleding en spullen ook opbergen in een kluisje. Die kunt u huren voor € 0,50.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij het zwembad.

Zwemles

Het aanmelden voor zwemles bij het Hofbad gaat via de Hofspetters

Toegankelijkheid

Zwembad het Hofbad is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol/douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de mobiele tillift in het water getild worden.

Ontstaan Hofbad

Hoe is zwembad het Hofbad ontstaan.

Opmerkingen

Zwembad het Hofbad waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Mail dan naar sportinfolijn@denhaag.nl en vermeld als onderwerp ‘zwembad het Hofbad/mijn mening’.

Regels

Wilt u weten hoe u met het openbaar vervoer in het zwembad het Hofbad wilt komen? Lees dan Adres en contact zwembad het Hofbad.

Wedstrijdbad

Het Hofbad is het eerste overdekte 50-meterwedstrijdbad van Den Haag. De nieuwe aanwinst voldoet aan alle eisen van deze tijd en is ingericht voor wedstrijden en trainingsactiviteiten van nationale en regionale selecties. Naast het 50-meterbad is er ook een instructiebad en een recreatie (met glijbaan)- en peuterbad. Verder zijn er 4 springplanken, een springtoren van 5 meter hoog en een tribune met 500 zitplaatsen.

Video opening Hofbad

Video Opening van het Hofbad (YouTube gemeente)

Gepubliceerd: 
06 december 2012
Laatste wijziging: 
22 oktober 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?