Uw zoekopdracht
Fotoalbum

Week in foto's: 11 t/m 17 maart 2013

Gepubliceerd: 18 maart 2013 Laatste wijziging: 08 april 2013

Zilveren Camera op Centraal Station, Ja Natuurlijk en vuile was op het Plein...Bekijk wat er afgelopen week in Den Haag is gebeurd.

 • Willem-Alexander ontvangt een 9-delig historische atlas met handgetekende mappen, kaarten en topografische afbeeldingen van de Nederlandse Oost-Indisch compagnie (1602-1799) en West-Indisch compagnie (1621-1791) (foto: ANP).

  12-03-2013: Historische atlas

  Willem-Alexander ontvangt een 9-delig historische atlas met handgetekende mappen, kaarten en topografische afbeeldingen van de Nederlandse Oost-Indisch compagnie (1602-1799) en West-Indisch compagnie (1621-1791) (foto: ANP).

 • Rotterdamse politieke partijen en milieudefensie bieden de Tweede Kamer hun vuile was aan op het Plein om te protesteren tegen de maximumsnelheid op de A13 (foto: Frank Jansen).

  12-03-2013: Vuile was tegen maximumsnelheid

  Rotterdamse politieke partijen en milieudefensie bieden de Tweede Kamer hun vuile was aan op het Plein om te protesteren tegen de maximumsnelheid op de A13 (foto: Frank Jansen).

 • Een 17 meter lange fotowand met Zilveren Camera-foto’s siert het balkon van het kantoorgebouw Stichthage op het Centraal Station (foto: Frank Jansen).

  12-03-2013: Zilveren Camera-expositie op Centraal Station

  Een 17 meter lange fotowand met Zilveren Camera-foto’s siert het balkon van het kantoorgebouw Stichthage op het Centraal Station (foto: Frank Jansen).

 • De Tweede Kamer kreeg het ITS-beeldmerk, de officiële erkenning dat de publieke delen van het gebouw toegankelijk bereikbaar en bruikbaar zijn voor mensen met een lichamelijke beperking (foto: Frank van Rossum).

  14-03-2013: Kamer krijgt Internationaal Toegankelijkheidssymbool (ITS)

  De Tweede Kamer kreeg het ITS-beeldmerk, de officiële erkenning dat de publieke delen van het gebouw toegankelijk bereikbaar en bruikbaar zijn voor mensen met een lichamelijke beperking (foto: Frank van Rossum).

 • Prinses Maxima opende de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk bij het Gemeentemuseum. Ze kijkt toe hoe kinderen verkleed als kakkerlakken bootjes te water lieten (foto: Jurjen Donkers/ANP).

  15-03-2013: Maxima opent Ja Natuurlijk

  Prinses Maxima opende de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk bij het Gemeentemuseum. Ze kijkt toe hoe kinderen verkleed als kakkerlakken bootjes te water lieten (foto: Jurjen Donkers/ANP).

 • Net als afgelopen jaar is Den Haag koploper met het aantal aangeboden klussen en vrijwilligers voor de landelijke actie. Burgemeester Jozias van Aartsen werkt hier als vrijwilliger bij Stichting Leergeld (foto: Jim Hoogendorp/Novum).

  15-03-2013: NL Doet

  Net als afgelopen jaar is Den Haag koploper met het aantal aangeboden klussen en vrijwilligers voor de landelijke actie. Burgemeester Jozias van Aartsen werkt hier als vrijwilliger bij Stichting Leergeld (foto: Jim Hoogendorp/Novum).


Archief

Verder terugkijken? Ga naar het  Week in beeld-archief