Uw zoekopdracht

Marktplaats Buurthuis van de Toekomst

Gepubliceerd: 14 december 2012 Laatste wijziging: 01 april 2014

Heeft u een accommodatie die u wilt aanbieden voor buurtactiviteiten? Of zoekt u een ruimte, vrijwilligers of deelnemers? Kijk dan op de Marktplaats Buurthuis van de Toekomst.

Het Buurthuis van de Toekomst is het slim combineren van activiteiten en accommodaties in de buurt. Op de marktplaats kunnen beheerders accommodaties aanbieden en kunt u zoeken naar een geschikte plek om activiteiten te organiseren. Op de marktplaats kunt u ook uw activiteiten plaatsen en aangeven of u hierbij vrijwilligers nodig heeft.

Zoeken accommodaties

Op de marktplaats zoekt u gemakkelijk naar accommodaties om uw activiteiten te organiseren. Of dat nu een vergaderplek is voor het wijkberaad, een zaal waar een kaartje gelegd kan worden, of een plek waar kinderen na school kunnen worden opgevangen. U vindt er uitgebreide informatie over de accommodaties. Bijvoorbeeld:

  • contactgegevens van de beheerder
  • capaciteit van de accommodatie
  • faciliteiten die worden aangeboden
  • toegankelijkheid voor gehandicapten

Aanbieden accommodaties

Als u de accommodatie van uw sportvereniging beschikbaar wilt stellen aan bijvoorbeeld een kaartclub in uw wijk, dan kan dat op de marktplaats van Buurthuis van de Toekomst.

Publiceren van activiteiten

Op de marktplaats kunt u uw activiteiten plaatsen en aangeven of er vrijwilligers nodig zijn.

Vrijwilligers

Als u vrijwilliger bent kunt u snel zien of er activiteiten bij u in de buurt georganiseerd worden waarbij hulp nodig is.

De marktplaats van Buurthuis van de Toekomst vindt u op www.buurthuisvandetoekomst.denhaag.nl.

Stuur artikel door

*verplicht

Buurthuis van de Toekomst belangrijk voor u?

Kijk hier voor alle informatie over het Buurthuis van de Toekomst.